Intensiv utbildning

Reiki 1 & 2

USUI SHIKI RYOHO - NATURLIG HEALING SYSTEM AV USUI

Reiki är en gammal österländsk energimedicinsk metod som idag anses vara en friskvårdsbehandling för att både hjälpa sig själv och andra här.

Är du intresserad av att gå en fysisk intensivkurs i reikins 2 första steg under 3 dagar, alltså gå både steg 1 som är grundkursen och steg 2 som är fortsättningskursen? då har du kommit.


Genom att gå reiki 1 och 2 under 3 intensiva dagar så år du med dig en större helhet och många verktyg till att hela både dig själv och andra, samt även på distans.

Gå gärna in på enskild nivå för att läsa mer om innehållet för både 1an och 2an.


Reikins helande krafter hjälper dig att se möjligheterna i ditt liv, du kommer märka att reiki inte bara är en healing metod utan en livsstil mer eller mindre beroende på hur mycket av reikin ska få ta del av ens liv. Reiki frigör blockeringar i den fysiska kroppen, i livsenergins flöde och känslor kommer upp till ytan för att läkas, vilket ger ny energi i livet. De är en personlig utveckling som sker när du går reiki kurs. Du får kraft, mod och tillit att göra positiva förändringar i livet. Med Reiki stärker du kontakten med ditt högre jag och din intuition ökar. När vi väljer att lyssna på vår egen sanning, så uppstår en meningsfull tillvaro med ökat välbefinnande.


Kurs information


Förkunskap - Ingen förkunskap krävs


Antal deltagare per kurs 2-6 personer. - Bättre med mindre grupper.

Man kan även gå utbildningen enskilt.


Kostnad/Pris: 4300:- (anmälningsavgift på 800:- ingår i kurs priset)

Ingår digital manual via mailen och diplom efteråt.


Man kan få manualen utskriven till extra kostnad på 100:-


Kurs hålls i Karlstad - Adress Stinsgatan 2. - Ligger centralt i Karlstad nära till hotell och restaurang. Ligger centralt. ca 2 min ifrån tågstation & ca 5min ifrån busstation


Planerade kurser i Karlstad 2022 för reiki 1 & 2:

21-23 oktober 2022

18-20 november 2022

13-15 Januari 2023Tid: Fredag 13:00 - 18:00, Lördag 10:00 - 17:00, Söndag 10:00 - 16:00


Man kan önska ett annat datum, skicka mig ett mail om din önskan, även vardagar kan anpassas.


Bokningsinfo & avbokningspolicy; läs här